Sponsor een klimmer

Maak mee het verschil.

Wij maken het verschil. Voor jonge vluchtelingen die alles achter hebben gelaten: familie, vrienden, hun thuisland. Op zoek naar een betere plek. Een veilige plek vooral. Wij helpen op drie fronten:

  • We zorgen voor actieve, sportieve vrijetijd. In onze klimclub zijn álle jongeren welkom, ongeacht hun achtergrond of hun overtuiging. Het is een plek om zich uit te leven, om doorheen een gemeenschappelijke passie vrienden te maken. Een warme plek, een plek van waaruit je hogerop kan klimmen.
  • We bieden opleidingen van de bovenste plank aan. We kijken niet alleen naar de taalkennis, maar spreken de jongeren aan op hun goesting en breien daar op voort. Die motivatie gebruiken we om al doende ook hun taligheid verder te ontwikkelen.
  • We openen deuren naar zin-volle en uitdagende jobs. Geen denigrerende of saaie jobs. Omdat we ervan overtuigd zijn dat dat dé hefboom is naar succesvolle inburgering. En zo creëren we ook voorbeelden, waaraan andere jongeren zich kunnen spiegelen.

Jouw steun is van wezenlijk belang. Zo maak je mee het verschil.

Eénmalige gift

25 EUR

Voor 25 EUR geef je een kwetsbare jongere de kans om een passie te ontdekken.

50 EUR

Met 50 EUR kunnen we een jonge klimmer van kop tot teen uitrusten.

150 EUR

Voor 150 EUR kunnen we een jongere een semester lang wekelijks begeleiden.

Maandelijkse steun

5 EUR

Met dit bedrag betalen we wekelijks de toegang tot de klimzaal. Je schenkt de jongere een plek om boven zichzelf uit te stijgen.

12 EUR

Met 12 EUR per maand zorg je voor deskundige begeleiding voor een jonge klimmer. Om hem of haar letterlijk én figuurlijk hogerop te begeleiden.

20 EUR

Voor 20 EUR per maand zorgen we dat een jongere een professionele opleiding krijgt en begeleiden we hem of haar naar een job op hoog niveau.
Goed om weten: vanaf 40 EUR fiscaal aftrekbaar

Goed om weten: vanaf 40 EUR fiscaal aftrekbaar

Sponsor een klimmer

wit-icon-geldSchrijf je in op onze nieuwsbrief

Please add MailChimp API Key in Settings

Snel naar

  • Klimclub
  • Opleiding Rope Access
  • Werk Zoeken
  • Height Potential aanwerven