Werk maken van jouw passie?

Wij helpen jou op weg naar vast werk!

  • Je vindt klimmen leuk?
  • Je wil van klimmen jouw werk maken?
  • Je wil een opleiding volgen?

Rising You begeleidt je naar uitdagende jobs op hoogte. Als schilder van hoogspanningsmasten, als plaatser van telecom-installaties of als onderhoudstechnicus op windmolens.
Natuurlijk kan je dit niet meteen worden. Wij voorzien 3 stappen die je kan volgen:

Sipan: van klimmen naar werk

Jobs op hoogte moeten zeer veilig en nauwkeurig uitgevoerd worden. Om veilig en nauwkeurig te werken, moet je in het bezit zijn van enkele belangrijke vaardigheden. In onze klimclub kan je deze vaardigheden leren. De club bereidt jou dus voor op de opleiding! Dit doen we door:

  • Je leert met touwen werken. Leer je snel knopen leggen? Heb je oog voor veiligheid?
  • Je ontwikkelt attitudes die belangrijk zijn op het werk. Kom je steeds op tijd? Verwittig je de trainer steeds? Durf je initiatief te tonen? Kan je werken in een groep? Durf je elkaar vertrouwen? Kan je beslissingen nemen?…
  • Je kan jouw Nederlands oefenen. Niet zittend in een klas, maar actief tijdens het klimmen. Communicatie is heel belangrijk bij jobs op hoogte. In onze klimclub gebruiken we ongeveer dezelfde woordenschat als die voor jobs op hoogte. Een ideale plek dus om jouw Nederlands specifiek te trainen.

Je kan niet zomaar een opleiding starten. We willen graag zeker zijn dat als je aan de opleiding start, je er ook helemaal klaar voor bent. Dat maakt jouw kans op werk alleen maar groter.

  • Word je geselecteerd uit de vele kandidaten? SUPER!! Dan mag je starten met een professionele opleiding waarin we je alle touwtechnieken en veiligheidsprincipes leren om veilig op hoogte te kunnen werken.
  • Ben je niet geselecteerd? Geen probleem! We geloven in iedereen en begeleiden je in onze klimclub specifiek voor, zodat je meer kans maakt op de volgende selectie!

Je hebt jouw opleiding achter de rug en je hebt een heleboel certificaten behaald. Proficiat! Je hebt nu voldoende kennis en vaardigheden om aan het werk te gaan. We laten jou kennis maken met bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe werknemers om op hoogte te werken. Dit is het moment dat je het beste van jezelf moet geven. Zo kan de werkgever je aannemen en heb je van jouw klimpassie je beroep gemaakt.