Start to Climb & Klimtechnische Trainingen

Starten met klimmen, en geleidelijk je klimniveau opkrikken?

Ook dat kan bij Rising You. Start je klimavontuur in onze klimzaal, speciaal uitgerust om in ideale omstandigheden beginnende en gevorder klimmers een volgende stap te leren zetten.

Je eerste verticale stappen…

Een eerste kennismaking met sportklimmen. Tijdens deze lessenreeks richten we ons tot nieuwkomers in de klimsport. We leren op een veilige manier klimmen met touw maar ook bouldertechnieken (lage muur zonder touw) komen aan bod. Een minimaal klimniveau of voorafgaande kennis is niet vereist.  

In de laatste les kunnen de deelnemers het KVB1-examen afleggen (Indoor Toprope). Met een KVB1 krijg je toegang tot de meeste klimzalen in Vlaanderen.

Op naar niveau 6A

Je klimt al 5de graads routes maar je hebt nog wel wat moeite met een 6a? Dan scherpen we samen graag je klimtechnische vaardigheden aan en tillen je klimniveau naar een hoger peil.  

Een cursus van 8 lessen van 2 uur elk.

Naar 6c

In 10 trainingsessies brengen we je niveau van 6a naar 6c.

We verbeteren je klimtechnieken (voetplaatsing, rotatie, rustposities, leren lezen routes, …), verhogen je uithouding en weerstand en trainen je basis mobiliteit en kracht om van jou een sterkere klimmer te maken.

Agenda

Geen evenementen gevonden!